Nagrade

Međunarodna nagrada za liderstvo, tehnologiju i inovaciju

U konkurenciji više od 80 zemalja iz cijelog svijeta, AGROUNIK d.o.o. dobitnik je Međunarodne nagrade za Liderstvo, tehnologiju i inovaciju "International star for leadership in quality Paris 2011".

Nagrada se dodjeljuje za poslovanje u skladu s najvišim međunarodnim standardima.

Kriteriji za dodjelu nagrade: dobri poslovni rezultati, zadovoljstvo kupaca, planiranje i donošenje odluka, ljudski resursi, procesi u proizvodnji. Odluku o nagradi donijela je selekcija Međunarodnog odbora u Parizu.

 

 


Cvijet uspjeha za Ženu zmaja

Prof. dr Snežana Đorđević, osnivač i vlasnik AGROUNIK d.o.o dobitnica je nagrade „Cvijet uspjeha za ženu zmaja“ 2009. godine. Nagrada joj je dodijeljena za „najeuropskiju žensku tvrtku.“ Nagrada Udruženja poslovnih žena „Cvijet uspjeha za ženu zmaja“, jedino je priznanje namijenjeno podršci i afirmaciji ženskog poduzetništva u Srbiji. Ova je manifestacija dobila međunarodni karakter jer ju je Europska komisija, „Cvijet uspjeha za ženu zmaja“ uvrstila u svoj službeni program.


Povelja Kapetan Miša Anastasijević

AGROUNIK d.o.o. dobitnik je priznanja “Kapetan Miša Anastasijević” za najbolje malu i srednju tvrtku u 2008. godini.

Ovo se priznanje dodjeljuje svake godine za doprinos razvoja poduzetničke kulture i stvaralaštva. Priznanje “Kapetan Miša Anastasijević” dodjeljuju Privredna komora Srbije, Fakultet tehničkih znanosti u Novom Sadu i tvrtka Medija invent.


Blic poduzetnik

AGROUNIK d.o.o. proglašen je za najbolju malu i srednju tvrtku, a prof. dr Snežana Đorđević za poduzetnika 2008. godine. Nagradu dodjeljuje jedan od najtiražnijih dnevnih listova “Blic” i Banka Intesa. Nagrada se počela dodjeljivati 2007. godine, a ideja organizatora je poticanje poduzetničkog duha i nastojanja da male tvrtke dobiju prostor za pokazivanje rezultata. U nastojanju da unaprijede poslovnu klimu za poduzetnike, projekt su podržali ministarstva ekonomije i financija, Agencija za strana ulaganja i promociju poslovanja SIEPA, Privredna komora Srbije i Nacionalna agencija za zapošljavanje.


Idea Mađarska

Priznanje za inovaciju 2005.

Na Međunarodnoj izložbi inovacija u Mađarskoj “IDEA” 2005. godine prof. dr Snežana Đorđević, dobitnica je priznanja za inovaciju za recepturu SLAVOL.

Izložbu organizira Udruženje „Idea – Club 13” iz Mađarske i jedna je od značajnijih međunarodnih manifestacija na ovom području.

 


Bruxelles Eureka

Prof. dr Snežana Đorđević dobitnica je priznanja za inovaciju za recepturu SLAVOL na Međunarodnom sajmu inovacije, istraživanja i novih tehnologija. Priznanje joj je uručeno 2005. godine. Bruxelles Eureka najznačajnija je svjetska sajamska manifestacija na ovom području.

Priznanje na samom početku proizvodnje Slavola govori da je jedinstvena formula ovog gnojiva odmah na početku bila prepoznata kao nova dimenzija u gnojenju, ne samo u Srbiji već u cijelom svijetu.

  


Novosadski sajam

Velika zlatna medalja 2004

AGROUNIK d.o.o. dobitnik je Zlatne medalje Novosadskog sajma za proizvodnju mikrobiološkog gnojiva SLAVOL. Nagrada je dodijeljena 2004. godine na Međunarodnom sajmu poduzetništva.

Od samog početka proizvodnje SLAVOL-a, prepoznata je kvaliteta ovog gnojiva kao nova dimenzija u gnojenju. AGROUNIK d.o.o. je svojim proizvodom dokazao da je moguće znanstveni rad pretočiti u proizvod, a zatim ga na uspješan način plasirati na tržište. Nagrada na Međunarodnom sajmu poduzetništva na Novosadskom sajmu samo je potvrda da je AGROUNIK d.o.o. od samog početka bio na dobrom putu.


Tesla fest

Srebrna plaketa 2004

Prof. dr Snežana Đorđević, koja je sastavila recepturu za prirodno mikrobiološko gnojivo SLAVOL, dobitnica je srebrne plakete na Međunarodnom sajmu inovacija, znanja i stvaralaštva “Tesla fest”, 2004. godine.

Srebrna plaketa na ovoj manifestaciji koja nosi ime jednog od najpoznatijih svjetskih inovatora Nikole Tesle, potvrđuje da SLAVOL sa svojom specifičnom formulom predstavlja pravi patent.

Organizator “Tesla festa” Savez je inovatora Srbije. Na ovoj manifestaciji svake godine sudjeluje više od 300 izlagača iz različitih europskih zemalja.