CERTIFIKATI

AGROUNIK d.o.o. proizvođač je SLAVOL-a, prirodnog certificiranog mikrobiološkog gnojiva. Kvaliteta SLAVOL-a i procesa proizvodnje potvrđena je međunarodnim certifikatima.

Za primjenu SLAVOL-a u organskoj proizvodnji AGROUNIK-u je dodijeljen međunarodni certifikat ETKO. Za kvalitetu koja zadovoljava najviše međunarodne standarde i izuzetne poslovne rezultate Agrounik je dobitnik i certifikata “International star for leadership in quality Paris 2011”.

Agrounik je prepoznat od strane bonitetne kuće Coface kao tvrtka koja zaslužuje certifikat Excellent SME zahvaljujući pozitivnoj financijskoj i bonitetnoj ocjeni. Nositelji Excellent SME certifikata pripadaju skupini odličnih poslovnih modela i rezultata na razini Europe. Za Agrounik certifikat je još jedan dodatni poticaj da s još više energije nastavi putem svoje vizije.

Excellent SME


ETKO Certificate Of Comfomity

Za primjenu SLAVOL-a u organskoj proizvodnji AGROUNIK-u je u Turskoj dodijeljen međunarodni certifikat ETKO. AGROUNIK d.o.o. među retkim je tvrtkama iz Srbije dobitnik ovog certifikata koji potvrđuje visoku kvalitetu organske poljoprivredne proizvodnje.

ETKO certifikat akreditiran je od strane Europske unije. Certifikat potvrđuje da je primjena SLAVOL-a u organskoj proizvodnji sigurna za životnu sredinu i da je proizvod potpuno prirodan bez kemijskih tvari.

sertifikati sertifikati


International Star for Leadership in Quality Award - QC100

AGROUNIK d.o.o. dobitnik je međunarodnog certifikata zlatne kategorije koji potvrđuje izuzetne poslovne rezultate, kao i istrajnost i Liderstvo tvrtke AGROUNIK d.o.o. u skladu s kriterijima QC 100 selekcije međunarodnog odbora u Parizu.

sertifikati


QC100 Total Quality Management Model

Ovaj međunarodni certifikat potvrđuje da AGROUNIK d.o.o. posluje u skladu s najvišim međunarodnim standardima. Za dodjelu ovog certifikata bilo je neophodno ispuniti nekoliko uvjeta koji zadovoljavaju najviše međunarodne standarde. Kriteriji za dodjelu ovog certifikata: dobri poslovni rezultati, zadovoljstvo kupaca, planiranje i donošenje odluka, ljudski resursi, procesi u proizvodnji. Odluku o dodjeli certifikata donijela je selekcija Međunarodnog odbora u Parizu.

sertifikati